(© sxc.hu)

Ciasteczka korzenne to dobry pomysł na deser. Czy wiesz, kiedy najlepiej je upiec?

Ciasteczka korzenne to doskonała przekąska. Czy wiesz, że najlepiej zjadać je na długi czas po ich upieczeniu – może to być nawet kilka tygodni? Jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, do dzieła. Możesz pokusić się o wzbogacenie smaku ciasteczek dodaniem do nich polewy czekoladowej. Będzie to prawdziwa gratka dla łasuchów. Ciasteczka warto ładnie przyozdobić – lukrem bądź skórką pomarańczową czy cytrynową. Możemy też wycinać je w fantazyjne kształty. Dzięki temu zjemy je ze smakiem, ale będą też dobrze prezentować się na naszym stole.

WIĘCEJ NA TEMAT W SERWISIE abcZDROWIE.pl


Partnerem serwisu jest



Czytaj także

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!