MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 1.

Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego ciasta: mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Całość szybko zagnieć rękami w zwarte ciasto, owiń folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 minut.

Zobacz również

Jewgienij Szykawka z Korony powołany do szerokiej kadry Białorusi [FOTO]

Jewgienij Szykawka z Korony powołany do szerokiej kadry Białorusi [FOTO]

Podsumowanie profilaktycznego projektu z Rymcerzami w "drzewniaku" w Radomsku

Podsumowanie profilaktycznego projektu z Rymcerzami w "drzewniaku" w Radomsku

Polecamy

Marta Lipińska przysięgała dwukrotnie. Z drugim mężem jest od ponad pół wieku

Marta Lipińska przysięgała dwukrotnie. Z drugim mężem jest od ponad pół wieku

Odbyła się kolejna rozprawa sądowa dotycząca Zamku w Stobnicy

Odbyła się kolejna rozprawa sądowa dotycząca Zamku w Stobnicy

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa