MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Tragedia na plebanii. Nie żyje 31-letni wikary.

Tragedia na plebanii. Nie żyje 31-letni wikary.

To był nokaut! Piłkarze Wisły zdemolowali Cracovię 7:0 i utrzymali się w CLJ U-19

To był nokaut! Piłkarze Wisły zdemolowali Cracovię 7:0 i utrzymali się w CLJ U-19

Polecamy

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa

Znaczące odkrycia w Kowalewku i wspomnienia mieszkańców

Znaczące odkrycia w Kowalewku i wspomnienia mieszkańców

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne