MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Zespół Kult na Dniach Augustowa. Niezapomniany koncert na Błoniach nad Nettą

Zespół Kult na Dniach Augustowa. Niezapomniany koncert na Błoniach nad Nettą

Tłumy fanów na koncercie Bryskiej w Łęczycy. Zobacz ZDJĘCIA z imprezy

Tłumy fanów na koncercie Bryskiej w Łęczycy. Zobacz ZDJĘCIA z imprezy

Polecamy

Maturzyści na rynku pracy z długami. Mają do spłacenia 4,6 mln zł!

Maturzyści na rynku pracy z długami. Mają do spłacenia 4,6 mln zł!

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Ma ciało 20-latki, a jest znacznie starsza. Jak o formę dba Joanna Koroniewska?

Ma ciało 20-latki, a jest znacznie starsza. Jak o formę dba Joanna Koroniewska?