Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Tłum mieszkańców żegnał Józefa Hrabiego, byłego wójta Jerzmanowic-Przegini

Tłum mieszkańców żegnał Józefa Hrabiego, byłego wójta Jerzmanowic-Przegini

Znowu to zrobili! Bayer podtrzymał serię po golu w 97 minucie

Znowu to zrobili! Bayer podtrzymał serię po golu w 97 minucie

Polecamy

Wielichowo przygotowuje się do budowy żłobka

Wielichowo przygotowuje się do budowy żłobka

Był poszukiwany przez policję. Wpadł, bo ukradł alkohol w sklepie

Był poszukiwany przez policję. Wpadł, bo ukradł alkohol w sklepie

Trwają zapisy na zlot motoryzacyjny "Car Spot Grodzisk Edition One"

Trwają zapisy na zlot motoryzacyjny "Car Spot Grodzisk Edition One"